Mijn favorieten

Woning verkopen, taxeren of aankopen. Verhuren of zoekt u een woning?

Annet de Jong Makelaardij heeft jarenlange ervaring, is deskundig en spreekt uw taal. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en behartiging van uw belangen. Bij ons staat de klant centraal. Wij zij sterk in service én tevreden klanten.

Wilt u uw woning verkopen of een nieuwe woning aankopen, dan bent u bij Annet de Jong Makelaardij aan het juiste adres.  Als u al een woning heeft gekocht kunnen wij als NWWI woningtaxateur uw nieuwe woning taxeren. Voor de hypotheekverstrekking is steeds vaker een gevalideerd NWWI taxatierapport  van uw woning een vereiste. Ook bij een woning verhuren is belangrijk dat u weet wat er speelt. Een goed huurcontract opstellen is heel belangrijk om geen verrassingen achteraf te krijgen. Wij kunnen dit allemaal voor u accuraat verzorgen.

 

Alle NVM makelaars zijn aangesloten op het digitale kenniscentrum van de NVM. Dit is een gedetailleerd portaal wat voorziet in informatie over bijvoorbeeld de waarde van de woning, de buurt waarin deze zich bevindt en de historie van het pand. Wij houden ook jaarlijks onze vakkennis op peil door middel van diverse workshops en cursussen. Naast de digitale kennis en verplichte educatie is persoonlijke betrokkenheid, het maken van goede en duidelijke afspraken en regelmatige communicatie naar onze opdrachtgevers een pré.

Als woningmakelaar in Sneek zijn wij actief in verkopen, aankopen en verhuren van woningen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Klik dan op onderstaande diensten of neem contact met ons op. Uiteraard willen wij onze dienstverlening graag toelichten in een persoonlijk gesprek!

huis verkopen - woning verkopen - Annet de Jong Makelaardij Woning kopen - NVM Aankoopmakelaar - Annet de Jong MakelaardijWoning taxeren - NWWI taxatie - Annet de Jong Makelaardij Sneek

Woning verkopen

Aankoopmakelaar

Taxatie woning

Huur en verhuur

Gratis inschrijven als woningzoekende


Zet de eerste stap goed en begin bij de A van

Annet de Jong Makelaardij 
Kleinzand 8
8601 BH Sneek
Tel: 0515 41 27 27
info@annetdejongmakelaardij.nl
 


Werkgebied 

Wij hebben als makelaar in Sneek vele woningen verkocht, aangekocht, getaxeerd. Het werkgebied is met name gericht op Zuidwest Friesland (Súdwest Fryslân) en bevindt zich rond de plaatsen Sneek, IJlst, IJsbrechtum, Offingawier, Oppenhuizen, Scharnegoutum, Jutrijp, Hommerts, Heeg, Woudsend, Bolsward, Workum, Wommels, Joure enz.