Mijn favorieten

Aankoopmakelaar Friesland nodig?

Als u besloten heeft te verhuizen, wilt u het liefst een mooie woning die precies bij u past tegen een aantrekkelijke prijs. Veel mensen schakelen voor de aankoop van een nieuwe woning een NVM aankoopmakelaar in. Klik hier voor de promo film. 
 

Bespaar geld en zorgen, kies een NVM Aankoopmakelaar in Friesland

Annet de Jong Makelaardij is de aankoopmakelaar in Friesland die het complete aankooptraject begeleidt met u van begin tot eind. Na een uitgebreide intake worden uw woonwensen genoteerd en zal Annet de Jong Makelaardij Sneek u de voordelen van een NVM aankoopmakelaar benoemen. Als de uitgangspunten duidelijk zijn, kan het zoeken beginnen. Bespaar geld en zorgen, zet de 1e stap goed en kies dan Annet als aankoopmakelaar om uw huis te kopen.


Voordelen aankoopmakelaar 

Even kort de voordelen van het inschakelen van een aankoopmakelaar op een rijtje:
- Inspectie en advies van de bouwkundige staat en erfdienstbaarheden;
- Inzicht in de waarde en kennis van de huizenmarkt;
- Onderhandelt scherp;
- Let op ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen;
- Controleert de aktes en afrekening.
 

Wilt u ons als aankoopmakelaar inschakelen om uw woning aan te kopen, dan kunt u ons bellen voor een vrijblijvend gesprek of via het contactformulier u uw wensen kenbaar maken en er wordt met u dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen. 

 

Zet de eerste stap goed en begin bij de A van Aankoopmakelaar Friesland:

Annet de Jong Makelaardij 
Aankoopmakelaar Friesland, Sneek
Tel: 0515 41 27 27 
info@annetdejongmakelaardij.nl

 Een zoekopdracht kan later worden omgezet in een aankoopopdracht indien u dat wenst. (inschrijven als zoeker kan via gratis zoekopdracht

 Werkgebied aankoopmakelaar

Wij hebben als aankoopmakelaar in Friesland vele woningen aangekocht. Het werkgebied beslaat vrijwel geheel Friesland (maar met name gericht op Zuidwest Friesland) en bevindt zich rond de plaatsen Sneek, IJlst, IJsbrechtum, Uitwellingerga, Oppenhuizen, Scharnegoutum, Jutrijp, Hommerts, Heeg, Woudsend, Bolsward, Workum, Wommels, Joure enz. maar ook het gebied rondom Heerenveen en Leeuwarden is niet onbekend voor de aankoopmakelaar in Friesland.