Mijn favorieten

appartement verkopen in Sneek, Friesland

 

Zet de 1e stap goed en begin bij de A van Appartement in Sneek te verkopen.

 

U wilt uw appartement vlot verkopen én tegen een zo goed mogelijke prijs. Dit vraagt om een goede presentatie en een uitgekiende verkoopstrategie. Details maken het verschil om een goede eerst indruk te maken. Bijvoorbeeld door het gebruik maken professionele fotografiewoningstyling en indien gewenst van virtuele woningstyling.

Het belangrijke verschil met een huis is dat bij appartementen er bijna altijd een vereniging van eigenaren aanwezig is die het beheer heeft. Een vereniging van eigenaars (VvE) is in Nederland een vereniging van de eigenaren van de appartementsrechten van de woningen die tot een appartementencomplex behoren. De VvE zorgt voor het regelen van het onderhoud van het appartementsgebouw en alle andere gemeenschappelijke belangen van de eigenaren. 

Belangrijk in deze is dat u moet weten wat er in de statuten staat en als u het koopt dat er een gezonde VVE aanwezig is die voorziet in een goede onderhoud van het gebouw. En niet sprake is van een slapende VvE (Dat er geen geld opzij wordt gezet voor (groot) onderhoud en beheer). Niet onbelangrijk is de splitsingsakte. 

Wij hebben hier ruime ervaring in en weten waar u als verkoper en koper rekening mee moet houden. Wilt u meer weten hoe het werkt dan kunt u contact met ons opnemen.
 

Appartement verkopen in Sneek

Woning verkopen Sneek. Huis verkopen in Sneek
Wij zitten met ons makelaarskantoor in het centrum van Sneek, centraal in Zuidwest Friesland gelegen en we verkopen woningen in o.a. Sneek, Goenga, Sibrandabuorren, Gauw, IJlst, Ysbrechtum, Uitwellingerga, Oppenhuizen, Scharnegoutum, Oosthem, Oudega, Jutrijp, Hommerts, enz. 
 

Onze aanpak 

Onze aanpak is net even anders en dat zit in de details. Door gebruik te maken van onze dienstverlening zult u dit ondervinden. Ons streven is altijd hetzelfde: een onbezorgd verkooptraject voor u waarbij we oog houden voor uw persoonlijke situatie en wensen.
 

Afspraak maken voor een verkoopgesprek van uw appartement

Wilt u graag uw appartement in Sneek verkopen? Als eerste plannen we een persoonlijke kennismakingsafspraak met u in. Tijdens dit gesprek worden uw wensen besproken en krijgt u persoonlijk advies gericht op uw persoonlijke situatie en bieden wij een gratis waardebepaling aan van uw woning. Onze verkoopprocedure zal aan de hand van ons verkoopstappenplan met u worden doorgenomen. Dit geeft u als verkoper vertrouwen en duidelijkheid en dan is de basis gelegd voor een prettig en succesvol verkooptraject.


Zet de eerste stap goed en begin bij de A van afspraak maken.

Klik hier om een afspraak te maken