Mijn favorieten

Woning verkopen Bolsward en omstreken

U wilt uw woning in Bolsward vlot verkopen én tegen een zo goed mogelijke prijs. Dit vraagt om een goede presentatie en een uitgekiende verkoopstrategie. Details maken het verschil. Bijvoorbeeld door het gebruik maken professionele fotografiewoningstyling en indien gewenst van virtuele woningstyling.
 

Woning verkopen in Bolsward

Woning verkopen Bolsward, huis verkopen in Bolsward. NVM makelaar

Annet de Jong heeft haar makelaarskantoor vlakbij Bolsward in Sneek, centraal gelegen in Zuidwest Friesland. 

Onze aanpak 

Onze aanpak is net even anders en dat zit in de details. Door gebruik te maken van onze dienstverlening zult u dit ondervinden. Ons streven is altijd hetzelfde: een onbezorgd verkooptraject voor u waarbij we oog houden voor uw persoonlijke situatie en wensen.

Wilt u kennismaken met onze verkoopdiensten? Klik dan hier om voor 3 maanden te "proeven" aan onze verkoopmethode!

Afspraak maken voor woningverkoop in Bolsward

Wilt u graag uw woning in Bolsward verkopen? Belt u gerust voor een vrijblijvende afspraak, Dan plannen we een persoonlijke kennismakingsafspraak met u in. Tijdens dit gesprek worden uw wensen besproken en krijgt u persoonlijk advies gericht op uw persoonlijke situatie en bieden wij een gratis waardebepaling aan van uw woning. Onze verkoopprocedure zal aan de hand van ons verkoopstappenplan met u worden doorgenomen. Dit geeft u als verkoper vertrouwen en duidelijkheid en dan is de basis gelegd voor een prettig en succesvol verkooptraject.


Zet de eerste stap goed en begin bij de A van afspraak maken