Mijn favorieten

Wilt u uw woning verkopen in Friesland?

huis verkopen-woning verkopen in Sneek, NVM Makelaars Sneek, Annet de Jong Makelaardij Sneek, Fryslan

Zet de 1e stap goed en begin bij de A van Aandacht om uw woning goed te verkopen. 

Maak een geheel vrijblijvende afspraak met ons, NVM makelaar in Sneek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen besproken en krijgt u persoonlijk advies gericht op uw persoonlijke situatie en bieden wij een gratis waardebepaling aan van uw woning. Onze verkoopprocedure zal aan de hand van ons verkoopstappenplan met u worden doorgenomen. Dit geeft u als verkoper een duidelijk en helder beeld van onze dienstverlening.
 

Waarom Annet de Jong Makelaardij als u verkoopmakelaar?

 • We nemen echt de tijd voor zowel u als voor de geïnteresseerden die uw woning bekijkt.
 • Bezichtigingen worden door ons in overleg met u ingepland en kunnen in overleg ook ’s avonds of op zaterdag.
 • Tevens kunnen de bezichtigingen plaatsvinden terwijl u gewoon aan het werk of sporten bent. Wij zullen u hierin volledig ontzorgen.  

   
 • Tijdens de verkoop informeren wij u over de voortgang van de verkoop van uw woning en zullen wij u uitnodigen voor een persoonlijk voortgangsgesprek met de makelaar om continu te kunnen schakelen tussen uw wensen en de vraag vanuit de markt.
   
 • Na elke bezichtiging laten wij een verslag achter met de eerste bevindingen van de potentiële kopers. Zodat u niet lang hoeft te wachten op de eerste reactie van de kijkers. Ook zullen we zo spoedig mogelijk laten weten wat de vervolgreactie is van de kijkers. Het blijft toch altijd spannend wat kijkers van u huis vindt toch?
 • Wij zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar en voor advies of overleg kunt u altijd langskomen op ons makelaarskantoor in Sneek.
 • U krijgt een MOVE.nl klanten omgeving waar u alles kunt vinden over u en uw woning, statistieken, foto's kenmerken enz. enz.
 • Online kunt u de lijst van zaken, vragenlijst invullen en deze wordt automatisch naar ons toegestuurd 
 • U ontvangt indien gewenst wekelijks de statistieken hoe vaak uw woning is bekeken op Funda
   

Wat doen wij onder meer voor u om uw woning goed te verkopen

 

Onze aanpak is net even anders en dat zit in de details. Door gebruik te maken van onze dienstverlening zult u dit ondervinden.

Wilt u kennismaken met onze verkoopdienstenen en nieuwsgierig naar onze aanpak? Neem dan contact op met ons kantoor of vul het contactformulier in. U krijgt in een persoonlijk gesprek een beeld van de mogelijkheden. 
 


 

Zet de eerste stap goed en begin bij de A van

Annet de Jong Makelaardij Sneek
Tel: 0515 41 27 27
info@annetdejongmakelaardij.nl
 Werkgebied Makelaar Sneek

Wij hebben als makelaar in Sneek vele woningen verkocht, Het werkgebied is met name gericht op ZuidWest Friesland en bevindt zich rond de plaatsen Sneek, IJlst, IJsbrechtum, Uitwellingerga, Oppenhuizen, Scharnegoutum, Jutrijp, Hommerts, Heeg, Woudsend, Bolsward, Workum, Wommels, enz.