Mijn favorieten

Foto's van de voorzieningen in de buurt

Voorbeelden van teksten die makelaars in de tekst zetten zijn:
"In de buurt zijn verschillende voorzieningen te vinden zoals een supermarkt, basisschool en sportcentrum."
"De woning is gelegen in de woonwijk De Loten, waarbij de basisschool, supermarkt en sportaccommodaties op loopafstand zijn." 

Voor de verkoop zijn de voorzieningen in de buurt of in het dorp erg belangrijk. Voor jongere gezinnen is het belangrijk dat er een basisschool in de buurt zit. Voor wat oudere gezinnen waarbij kinderen naar het voorgezet onderwijs gaan of studerend zijn is het OV (openbaar vervoer) een pluspunt. Een supermarkt vlakbij op loopafstand is voor iedereen mooi maar wellicht voor wat oudere mensen heel belangrijk. De voorzieningen zeggen dus ook iets over de aantrekkelijkheid van uw woning.

In de tekst wordt het wel verteld maar het spreekwoord luidt toch: 

"Een foto zegt meer dan 1000 woorden"

De uitdrukking "een foto zegt meer dan duizend woorden" is bedacht door de Amerikaanse redacteur Arthur Brisbane in 1911. Dit simpele idee komt vooral duidelijk naar voren bij historische momenten. Een foto uit de geschiedenis vertelt soms een duidelijker verhaal dan een boek.

Maar het geldt algemeen voor alles maar zeker ook voor de foto's van uw huis. De foto's geven de zo belangrijke 1e indruk en worden als eerste bekeken en daarna pas wordt de tekst en verdere kenmerken van de woning gelezen. De tekst wordt vaak niet goed gelezen en het is dus belangrijk dat plaatjes de tekst aanvullen of andersom. 
 

Een aantal voorbeelden van foto's van voorzieningen

woning verkopen in Sneekwoning verkopen in Sneek
Woning verkopen in Scharnegoutum. NVM makelaar ScharnegoutumWoning verkopen in Sneek. Makelaar Sneek
woning verkopen in Sneek, stationsbuurt, stationstraatwoning verkopen in Scharnegoutum, huis verkopen makelaar Scharnegoutum
woning verkopen in Sneek, stationsbuurt AHwoning verkopen in Sneek
woning verkopen in Sneek, Stadsfennewoning verkopen in Sneek, Zwetteplan, Noorderhoek