Mijn favorieten

Virtuele woningstyling, verkoopstyling en interieurstyling

Virtuele restyling van uw woonkamer, badkamer of keuken is mogelijk. Uw woonkamer met die nieuwe houten vloer en met een open keuken of een aanbouw. Een andere kleur van uw buitengevel? Virtual restyling verhoogt de verkoopbaarheid van uw woning! 
 


 

Interieur

Met deze service kunnen wij virtueel het interieur van een uw woning veranderen. Hierdoor krijgt u een goed zicht op de mogelijkheden van de ruimten.  Zo transformeren wij bijvoorbeeld een gedateerde woning met een verouderd interieur in een volledig nieuwe stijl. Of richten wij geheel volgens uw wens virtueel een leegstaande ruimte in. Zelfs voor kleine verbouwingen, zoals een nieuwe badkamer, keuken of een aanbouw.

 

Exterieur

Met deze service veranderen wij virtueel het exterieur van een object. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om eventuele verbouwingen of kleinere wijzigingen, zoals een andere kleur schilderwerk te laten zien, voordat u deze uitvoert. U kunt zo laten zien hoe het huis met een andere kleur eruit ziet. Dat scheelt u schilderkosten en moeite.

 

Waarom virtuele in plaats van de "normale" woonstyling? 

Met virtuele restyling hoef je zelf niet te verbouwen, breken of compleet de woning te schilderen. Of bijvoorbeeld compleet het interieur om te gooien en te wijzigen naar de smaak van anderen.
Maar het geeft wel een goed beeld van de mogelijkheden van uw woning. 80% van de mensen ziet vaak niet wat de mogelijkheden van uw woning zijn. Dit kan de potentiele koper helpen om dat in te zien en uw woning toch te kopen .


Hoe werkt het?

Om een digitale restyling te creëren hebben wij alleen een foto van de te restylen ruimte nodig. Deze hebben wij al gemaakt en leveren wij aan. Indien er geen foto beschikbaar is, dan maken we gebruik van de plattegrond. Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen

 


 

Onderstaand door ons gerealiseerde projecten virtual restyling

 

Spijkerboor 59 Sneek

Hier is de tussenwand van de keuken naar de woonkamer verwijderd om zo een open karakter te geven. 


 Bybaen 12 Uitwellingerga

Hier is een uitbouw getekend met een prachtige zithoek met uitzicht over de tuin aan het vaarwater.


 Hemdijk 23 Sneek

Met de doorbraak naar de keuken is een mooie ruime L woonkamer, open keuken ontstaan. De kopers hebben dit in de praktijk ook daadwerkelijk gerealiseerd. 

 Rozenstraat 17 Sneek

De originele situatie van de keuken: deels in berging gebouwd. Wel mooi ruim maar hierdoor is de tuin een stuk kleiner geworden. Met het weghalen van de berging en een schuifpui ontstaat een mooie lichte keuken en een grotere tuin.