Mijn favorieten

Woning verkopen in Sneek

 

Zet de 1e stap goed en begin bij de A van Aandacht om uw woning in Sneek te verkopen.

U wilt uw woning in Sneek verkopen, vlot én tegen een zo goed mogelijke prijs. Dit vraagt om een goede presentatie en een uitgekiende verkoopstrategie. Details maken het verschil. Bijvoorbeeld door het gebruik maken professionele fotografiewoningstyling en indien gewenst van virtuele woningstyling.
 

Woning verkopen in Sneek

Wij zitten met ons makelaarskantoor in het centrum van Sneek, centraal in Zuidwest Friesland gelegen en we verkopen woningen in o.a. Sneek, Goenga, Sibrandabuorren, Gauw, IJlst, Ysbrechtum, Uitwellingerga, Oppenhuizen, Scharnegoutum, Oosthem, Oudega, Jutrijp, Hommerts, enz. 
 

Woning verkopen Sneek. Huis verkopen in Sneek

 

Afspraak maken voor een verkoopgesprek van uw woning in Sneek

Wilt u graag uw woning in Sneek verkopen? Als eerste plannen we een persoonlijke kennismakingsafspraak met u in. Tijdens dit gesprek worden uw wensen besproken en krijgt u persoonlijk advies gericht op uw persoonlijke situatie en bieden wij een gratis waardebepaling aan van uw woning. Onze verkoopprocedure zal aan de hand van ons verkoopstappenplan met u worden doorgenomen. Dit geeft u als verkoper vertrouwen en duidelijkheid en dan is de basis gelegd voor een prettig en succesvol verkooptraject.

 

Onze aanpak 

Onze aanpak is net even anders en dat zit in de details. Door gebruik te maken van onze dienstverlening zult u dit ondervinden. Ons streven is altijd hetzelfde: een onbezorgd verkooptraject voor u waarbij we oog houden voor uw persoonlijke situatie en wensen.
 

Wilt u kennismaken met onze verkoopdiensten? Klik dan hier om te proeven aan onze dienst woningverkoop en ontvang het gratis proefpakket!
 Zet de eerste stap goed en begin bij de A van

Annet de Jong Makelaardij 
Kleinzand 8
8601 BH Sneek
Tel: 0515 41 27 27
info@annetdejongmakelaardij.nl