Mijn favorieten

Wilt u uw woning verkopen in Zuidwest Friesland ?

 

Zet dan de 1e stap goed en begin bij de A van Aandacht om uw woning Altijd goed verkopen.

 

U wilt uw woning vlot verkopen én tegen een zo goed mogelijke prijs. Dit vraagt om een goede presentatie en verkoopstrategie. Details daarin maken het verschil. Bijvoorbeeld door het gebruik maken professionele huisfotografie van uw woning, of verkoopstyling en indien gewenst van virtuele woningstyling.
 

Woning verkopen in Zuidwest Friesland

Woning verkopen in Zuidwest Friesland. Huis verkopen in Sudwest Fryslan

Wij zitten met ons makelaarskantoor in het centrum van Sneek, centraal in Zuidwest Friesland gelegen en we verkopen woningen in o.a. Sneek / Scharnegoutum IJlst en Ysbrechtum, Uitwellingerga / Oppenhuizen, Hommerts / Jutrijp, Heeg, Bolsward, Wommels enz. 

Wij hebben als makelaar in Sneek vele woningen en appartementen verkocht, Het werkgebied is met name gericht op ZuidWest Friesland en bevindt zich o.a. rond de plaatsen:  


Afspraak maken voor verkoop van uw woning

Wilt u graag uw woning in Zuidwest Friesland verkopen? Als eerste plannen we een persoonlijke kennismakingsafspraak met u in. Tijdens dit gesprek worden uw wensen besproken en krijgt u persoonlijk advies gericht op uw persoonlijke situatie en bieden wij een gratis waardebepaling aan van uw woning. Onze verkoopprocedure zal aan de hand van ons verkoopstappenplan met u worden doorgenomen. Dit geeft u als verkoper vertrouwen en duidelijkheid en dan is de basis gelegd voor een prettig en succesvol verkooptraject.

 

Onze aanpak 

Onze aanpak is net even anders en dat zit in de details. Door gebruik te maken van onze dienstverlening zult u dit ondervinden. Ons streven is altijd hetzelfde: een onbezorgd verkooptraject voor u waarbij we oog houden voor uw persoonlijke situatie en wensen.
 

Wilt u kennismaken met onze verkoopdiensten? Klik dan hier om ook onze ludieke actie met het gratis proefpakket te bekijken!

 Zet de eerste stap goed en begin bij de A van

Annet de Jong Makelaardij 
Woning verkopen in Zuidwest Friesland, Sneek
Tel: 0515 41 27 27
info@annetdejongmakelaardij.nl