Mijn favorieten

Huis kopen


 

Een huis kopen in Friesland

Bent u op zoek naar een huis in Zuidwest Friesland en wilt u een huis kopen in Sneek, IJlst, Bolsward, Heeg,Wommels,of één van de ander dorpen/plaatsen in Zuidwest Friesland, neem dan gerust eens een kijkje in ons actuele woningaanbod.


Zuidwest-Friesland is een waterrijke regio in de Nederlandse provincie Friesland met diverse meren waaronder het Sneekermeer. De regio wordt over het algemeen genomen gevormd door de gemeenten De Friese Meren en Súdwest-Fryslân. Die laatste gemeente is per 1 januari 2011 ontstaan en is vernoemd naar de ligging binnen de provincie en de regio. Niet te verwarren met de Zuidwesthoek, een grotere streekduiding die ook Zuidwest-Friesland omvat.

De stad Sneek wordt meestal (officieus) als de hoofdplaats gezien van Zuidwest-Friesland. Het is het watersportcentrum van de regio die vooral bekend is als watersportgebied en dan met name het uitgestrekte merengebied van Zuidwest-Friesland. Zeven van de Friese elf steden zijn gelegen in deze regio. De grootste stad daarvan is Sneek, de andere steden zijn IJlst, Sloten,Stavoren,Hindeloopen,Workum en Bolsward. Andere plaatsen in de regio zijn Lemmer, Makkum, Balk, Koudum en Heeg.


Sneek biedt een zeer breed scala aan woningaanbod op Funda van nieuwbouw en bestaande bouw. Eengezinswoningen, vrijstaande woonhuizen, appartementen, starterswoningen en luxe huizen aan het water. Andere dorpen en steden vlakbij Sneek, Zuidwest Friesland om een huis te kopen zijn o.a. IJlst, Ysbrechtum, Scharnegoutum, Oppenhuizen en Offingawier.

Staat er tussen ons woningaanbod niks naar uw wens dan kunnen wij u ook helpen om een huis te kopen met ons als aankoopmakelaar in Friesland
 

Voor meer informatie als u een huis wilt kopen in Zuidwest Friesland:

http://www.fryslansudwest.nl/
http://www.fryskemarren.nl/
http://www.vvvzuidwestfriesland.nl/
http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/