Mijn favorieten

Klanten aan het woord

In de top-10 van meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven staat het kopen of verkopen van een huis, en de daarbij behorende verhuizing, met stip op nummer 3. Behoorlijk zenuwslopend dus. Toch is het heel belangrijk dat u juist in deze situatie het hoofd koel houdt en verstandige beslissingen neemt, want het gaat om een van de grootste financiële transacties uit uw leven.

Mede om die reden worden zowel kopers als verkopers aangeraden een makelaar in de arm te nemen. U staat dan immers steviger in uw schoenen bij de onderhandelingen met de (ver)kopers én u heeft iemand die objectief kan oordelen over de prijs/kwaliteitsverhouding van het betreffende pand.

Register Makelaar-taxateur o.z. Annet de Jong staat u graag met raad en daad terzijde. Annet is de derde generatie De Jong die de makelaardij is ingegaan en zij borduurt zorgvuldig voort op de uitstekende reputatie en het vakmanschap van haar vader en grootvader. Annet de Jong Makelaardij is een betrouwbaar adres voor gedegen advies, begripvolle begeleiding en accurate taxatie.

Klik onder op een aantal verhalen om te lezen wat enkele van onze klanten over ons te vertellen hebben.

 

VERKOPERS LEO EN JISSY VISSER

De situatie is herkenbaar: “We worden ouder, de kinderen zijn de deur uit, het huis wordt te groot, we willen naar een appartement.” Leo (58) en Jissy (56) Visser hadden alles goed overdacht. Door een ongeluk kan Leo z'n handen niet meer goed gebruiken en het onderhoud van huis en tuin werd dus een probleem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VERKOPERS TJITSKE EN BRAM VERMEIJ

Ze lijken voor het geluk geboren. Vanaf het moment dat Bram (39) en Tjitske (32) Vermeij besloten op zoek te gaan naar een groter huis, heeft alles zó meegezeten dat het allemaal wel voorbestemd leek.Tjitske en Bram kijken haast verlegen als ze vertellen hoe het hun heeft meegezeten het afgelopen jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

VERKOPERS WYTSE EN JANNY BOUMA

Je hebt besloten je huis te gaan verkopen. Maar hoe vind je een goede makelaar die dat snel en goed voor je kan doen? Wytse en Janny Bouma vroegen de aannemer die hun nieuwe huis ging bouwen of hij misschien iemand voor ze wist. En die adviseerde Annet de Jong.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

AANKOPERS AREND EN FENNY KRIKKE

Voor het eerst in een ‘gewoon’ huis. Met buren, overburen en een tuintje voor en achter. Voor Arend Krikke (62) was dat wel even wennen want hij heeft z’n hele leven op de boerderij in Offingawier gewoond. Toen Arend voor zichzelf begon, ging hij naar Sibranda-buorren waar hij bij de ruilverkaveling in 1974 een nieuwe boerderij liet bouwen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

AANKOPERS MONIKA EN ARNOLD BOS

Een oudhuis in het centrum van Sneek, dat was de droom van Monika en Arnold Bos. Wat ze uiteindelijk kochten was een relatief nieuw huis aan de buitenkant van de stad. Heel iets anders dus? Nee, toch niet. Het lijkt namelijk wel of het was voorbestemd dat ze dit huis zouden kopen, want aan álle andere punten op hun wensenlijstje voldoet het in detail.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

VERKOPERS PETER EN INGRID

De box in de hoek van de kamer verraadt meteen de reden waarom Peter en Ingrid hun karakteristieke pand in hartje Sneek wilden verkopen. “Inderdaad,” knikt Ingrid, “de komst van onze Silke, nu een jaar geleden, maakte dat we gingen rondkijken naar een huis met een tuin. Want dit pand is dan wel reuze apart; met een klein kind is het niet zo praktisch. Het heeft namelijk geen tuin en ook geen plat dak of balkon

 

 

 

 

  

 

 


VERKOPER MEVROUW KOOPMANS

Een vrouwelijke makelaar heeft volgens mevrouw Koopmans veel voordelen. “Als vrouw alleen praat ik nu eenmaal makkelijker met een vrouw dan met een man. Bovendien ziet een vrouw beter hoe een huis overkomt op potentiële kopers. Annet gaf bijvoorbeeld heel goed advies over een paar kleine veranderingen die ik zou kunnen aanbrengen om het huis er op z’n best te laten uitzien waardoor het makkelijker verkoopt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AANKOPERS NIELS EN FEMKE

Femke: “Als je een huis zó graag wilt hebben, loop je het gevaar dat je er teveel voor gaat betalen. We kregen het advies om als starters zelf een makelaar in de arm te nemen die ons zou kunnen begeleiden. Omdat hun website ons het meeste aansprak en ze sympathiek en vertrouwd overkwamen. Femke: “We zochten bewust een makelaar waarbij we geen nummer zouden zijn.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

VERKOPERS DHR. EN MEVR. MAAS

Ik heb moeite met het loslaten van iets dat je jarenlang hebt opgebouwd. M’n ziel en zaligheid lag in de tuin en het huis hadden we helemaal naar onze zin ingericht. Dat laat je niet zomaar achter.”  Ze stond weliswaar volledig achter de beslissing om het huis te gaan verruilen voor een appartement, maar ze zag er tegelijk als een berg tegenop. Haar man zegt: “Het is dan erg prettig als je een makelaar hebt die daar begrip voor heeft en zorgzaam is.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

AANKOPERS Fam. VAN DER STEEG

We besloten als kopers zelf ook een makelaar in de arm te nemen. Maar dan wel graag iemand die niet de kantjes er af loopt. Op aanraden van Kees Poiesz kwamen ze bij Annet de Jong terecht. Marten: “Net als bij onze makelaar in Ede klikte het meteen. Ze liet ons rustig vertellen wat we belangrijk vonden en begreep toen precies wat voor huis het moest worden.”