Mijn favorieten

Onze medewerkers

Annet de Jong Makelaardij

Annet de Jong
Annet de Jong
Register Makelaar-Taxateur o.z.
Mijn naam is Annet de Jong, ik woon in Scharnegoutum en ben getrouwd en heb twee zonen en een dochter. Ik ben geboren in Goënga en heb mijn tienerjaren in Gauw doorgebracht. In 1993 ben ik op een makelaarskantoor in de Noordoostpolder gaan werken. Ik vond het belangrijk om bij andere bedrijven ervaring op te doen voordat in het “familiebedrijf” ging werken. In 1996 ben ik naar Sneek gekomen. Na het behalen van de makelaarsopleiding ben ik in 1999 door de rechtbank te Leeuwarden beëdigd voor makelaar-taxateur in o.z. Het makelen vind ik een erg boeiend vak, het persoonlijke contact en deskundig advies maken het elke dag weer een uitdaging!
Lolke Spoor
Lolke Spoor
Mijn naam is Lolke Spoor (1970), ik woon in Scharnegoutum en ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik ben geboren in Arum en heb mijn jeugdjaren in Sneek doorgebracht.

Na vele jaren in het managementvak te hebben gezetten in de bouw of bouwgerelateerde bedrijven ben ik nu parttime werkzaam bij Annet de Jong Makelaardij, administrateur en fotograaf en communicatie medewerker.
Marianne van Delden-Goossen
Marianne van Delden-Goossen
kandidaat-makelaar o.z.
 Wordt jij onze nieuwe medewerker?
Wordt jij onze nieuwe medewerker?
Administratief medewerker
Wij zoeken een enthousiaste, leergierige en gezellige administratieve medewerkster/telefoniste die bij ons wil werken in de binnendienst op ons makelaarskantoor. De werkzaamheden zijn voornamelijk:

De nadruk in de functie ligt op het klantcontact en de administratieve afhandeling ervan. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een flinke dosis inlevingsvermogen en klantgerichtheid.' En kan tevens goed zelfstandig werken.

Voor verder informatie kan je eerst even de vacature opzoeken op de website en daarna kan je even met mij bellen.