Mijn favorieten

Onze medewerkers

Annet de Jong Makelaardij

Annet de Jong
Annet de Jong
Register Makelaar-Taxateur o.z.
Mijn naam is Annet de Jong, ik woon in Scharnegoutum en ben getrouwd en heb twee zonen en een dochter. Ik ben geboren in Goënga en heb mijn tienerjaren in Gauw doorgebracht. In 1993 ben ik op een makelaarskantoor in de Noordoostpolder gaan werken. Ik vond het belangrijk om bij andere bedrijven ervaring op te doen voordat in het “familiebedrijf” ging werken. In 1996 ben ik naar Sneek gekomen. Na het behalen van de makelaarsopleiding ben ik in 1999 door de rechtbank te Leeuwarden beëdigd voor makelaar-taxateur in o.z. Het makelen vind ik een erg boeiend vak, het persoonlijke contact en deskundig advies maken het elke dag weer een uitdaging!
Lolke Spoor
Lolke Spoor
Mijn naam is Lolke Spoor (1970), ik woon in Scharnegoutum en ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik ben geboren in Arum en heb mijn jeugdjaren in Sneek doorgebracht.

Na vele jaren in het managementvak te hebben gezetten in de bouw of bouwgerelateerde bedrijven ben ik nu parttime werkzaam bij Annet de Jong Makelaardij, administrateur en fotograaf en communicatie medewerker.
 Wordt jij onze nieuwe medewerker?
Wordt jij onze nieuwe medewerker?
Administratief medewerker
Vanaf begin 2020 gaat het kantoor verhuizen naar de Leeuwarderweg 19 te Sneek.

Wij zoeken voor uitbreiding van ons team een enthousiaste, leergierige en gezellige administratieve medewerkster / telefoniste/receptioniste die bij ons wil werken in de binnendienst op ons nieuwe makelaarskantoor.

Kijk voor de vacature op onze website : annetdejongmakelaardij.nl/vacature/