Mijn favorieten

Woningtaxatie van uw woning in Sneek en omstreken

Woning taxeren in Sneek, NVM Makelaars Sneek,  NWWI taxatie Annet de Jong Makelaardij Sneek, FryslanVoor een woningtaxatie van uw woning in Sneek kunt u uitstekend terecht bij erkend taxateur Annet de Jong Makelaardij die ingeschreven staat bij het NRVT-register en VastgoedCert. Annet de Jong makelaardij is lid van de NVM makelaars vereniging in Nederland.

Wij hanteren bij taxaties het model NVM-taxatierapport dat door alle geldverstrekkende instellingen en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) wordt geaccepteerd.

Wij verrichten taxaties in Sneek en geheel Zuid-West Friesland. Na de opname van de woning en ontvangst van alle benodigde stukken, streven wij ernaar binnen vijf werkdagen het taxatierapport toe te sturen.

 

Woningtaxatie Sneek

Wilt u meer informatie over een woningtaxatie neem dan contact op met ons kantoor of u kunt het contactformulier invullen zodat wij zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.


Werkgebied

Wij hebben als Taxateur in Sneek vele woningen getaxeerd, Het werkgebied is met name gericht op ZuidWest Friesland en bevindt zich rond de plaatsen Sneek, IJlst, IJsbrechtum, Uitwellingerga, Oppenhuizen, Scharnegoutum, Jutrijp, Hommerts,Heeg, Woudsend, Bolsward, Workum, Wommels, enz.

 


Hoe werkt Annet de Jong Makelaardij bij een NWWI taxatie?

Hoe werkt Annet de Jong Makelaardij bij een NWWI taxatie? Gevalideerd NWWI taxatierapport

Een NWWI taxateur werkt binnen een vastgesteld werkgebied. Om de waarde van de woning vast te stellen volgt Annet de Jong Makelaardij een heldere, eenduidige methode.


 

Zet de eerste stap goed en begin bij de A van Afspraak maken voor taxatie

Taxateur Sneek:
Annet de Jong Makelaardij
Woningtaxatie Friesland
Tel: 0515 41 27 27
info@annetdejongmakelaardij.nl

NRVT Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs  (taxateur Sneek, Friesland) Vastgoed gecertificeerde taxateur Sneek, FrieslandHet model NVM-taxatierapport wordt door ons als Taxateur Sneek gebruikttaxatie i.v.m. NHG Nationale Hypotheek Garantie