Mijn favorieten

Aankoopmakelaar Sneek inschakelen?

Woning kopen in Sneek, NVM Aankoopmakelaars Sneek,  Annet de Jong Makelaardij Sneek, FryslanAls u besloten heeft te verhuizen, wilt u het liefst een mooie woning die precies bij u past tegen een aantrekkelijke prijs.Veel mensen schakelen voor de aankoop van een nieuwe woning een NVM aankoopmakelaar in. Klik hier voor de promo film. 

 

Wat doen wij als nvm aankoopmakelaar voor u bij het aankopen van een huis?

Een aankoopmakelaar begeleidt het aankooptraject van begin tot eind. Na een uitgebreide intake worden uw woonwensen genoteerd en zal Annet de Jong Makelaardij Sneek u de voordelen van een NVM aankoopmakelaar benoemen.

 

 

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen als u een huis wil kopen?

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat kopen een emotie is.

Als u een woning heeft gevonden die precies bij u past, denken veel mensen dat ze rationeel zijn en de emoties onder controle hebben. Maar ook voor u geldt wanneer u bezig bent met een beslissing voor het kopen van een woning de emotie de overhand neemt, u denkt dat u uiteindelijk tot een rationele beslissing komt, maar alleen in het meest gunstige geval heeft uw bewustzijn een beetje inspraak gehad. Daarom is het verstandig om een aankoopmakelaar mee te nemen. Die de woning objectief beoordeeld waardoor u niet teveel betaald.

 

Voordelen van ons inschakelen als uw aankoopmakelaar

De voordelen van een aankoopmakelaar is niet alleen een objectieve kijk op de zaak. De aankoopmakelaar begeleidt u tijdens het gehele aankooptraject.

 

  • Wij gaan mee op bezichtiging waarbij wij inspectie van de woning verrichten en advies geven van de bouwkundige staat en u wijzen op eventuele erfdienstbaarheden.
  • Wij geven inzicht in de waarde en kennis van de huizenmarkt.
  • Wij doen voor u de onderhandeling, een aankoopmakelaar zorgt dat u niet te snel beslist. Maar ook niet teveel betaald. 
  • Wij letten op de ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen.
  • Wij controleren de aktes en afrekening.

Wilt u ons als aankoopmakelaar inschakelen dan kunt u ons bellen voor een vrijblijvend gesprek of via het contactformulier uw wensen kenbaar maken en er wordt met u dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen.
 

Zet de eerste stap goed en begin bij de A van Aankoopmakelaar Sneek:

Annet de Jong Makelaardij Sneek
Tel: 0515 41 27 27 
info@annetdejongmakelaardij.nl

 


 

Wat is het verschil tussen een aankoopmakelaar en een verkoopmakelaar?

  • Een aankoopmakelaar adviseert de koper van een huis.
  • Een verkoopmakelaar adviseert de verkoper van een huis.


 Werkgebied aankoopmakelaar: Zuidwest Friesland

Wij hebben als aankoopmakelaar vele woningen aangekocht. Het werkgebied beslaat vrijwel geheel Friesland (maar met name gericht op Zuidwest Friesland) en bevindt zich rond de plaatsen Sneek, IJlst, IJsbrechtum, Offingawier, Oppenhuizen, Scharnegoutum, Jutrijp, Hommerts, Heeg, Woudsend, Bolsward, Workum, Wommels, Joure enz. maar ook het gebied rondom Heerenveen en Leeuwarden is niet onbekend voor de aankoopmakelaar in Sneek.