Mijn favorieten

Huis verkopen in Uitwellingerga (aan de Friese meren)


Zet de 1e stap goed en begin bij de A van Aandacht om uw huis in Uitwellingerga te verkopen.


U wilt uw huis vlot verkopen én tegen een zo goed mogelijke prijs. Dit vraagt om een goede presentatie en een uitgekiende verkoopstrategie. Details maken het verschil. Bijvoorbeeld door het gebruik maken professionele fotografiewoningstyling en indien gewenst van virtuele woningstyling.
 

Huis verkopen in Uitwellingerga

Woning verkopen Uitwellingerga. Huis verkopen in Uitwellingerga

Wij zitten met ons makelaarskantoor in het centrum van Sneek, vlakbij Uitwellingerga en centraal in Zuidwest Friesland gelegen. We verkopen woningen in o.a. Sneek, Goenga, Sibrandabuorren, Gauw, IJlst, Ysbrechtum, Uitwellingerga, Oppenhuizen, Scharnegoutum, Oosthem, Oudega, Jutrijp, Hommerts, enz

De Friese meren waaronder het Sneekermeer is vanuit Uitwellingerga een fantastische trekpleister en vanuit die plaats met de boot heel gemakkelijk te bereiken. Ideale plek om te wonen of te recreeren.  In Uitwellingerga hebben we veel woningen verkocht  oa de Buorren,  Greate Sudein, Lytse Sudein
 

Grachtenplan Uitwellingerga

Woning verkopen Uitwellingerga. Huis verkopen in Uitwellingerga

In het Grachtenplan hebben we vele huizen verkocht. Langebaen, Koartebaen, Binnebaen,  Butebaen en Bybaen in Uitwellingerga. De enige uitzondering in het grachtenplan welke niet eindigt op "Baen" is de Eastwei in Uitwellingerga. Het grachtenplan met zijn erfpachtsvoorwaarden vereist veel kennis bij de verkoop of bij het kopen van een huis. Door vroeger met de bouw al vroeg erbij te zijn betrokken geweest, hebben we veel ervaring in alles wat bij de verkoop en kopen van een huis in het grachtenplan komt kijken.

Lees hier het verhaal van het Grachtenplan
 

Onze aanpak 

Onze aanpak is net even anders en dat zit in de details. Door gebruik te maken van onze dienstverlening zult u dit ondervinden. Ons streven is altijd hetzelfde: een onbezorgd verkooptraject voor u waarbij we oog houden voor uw persoonlijke situatie en wensen.

 

Afspraak maken voor een verkoopgesprek van uw woning in Uitwellingerga

Wilt u graag uw woning in Uitwellingerga verkopen? Als eerste plannen we een persoonlijke kennismakingsafspraak met u in. Tijdens dit gesprek worden uw wensen besproken en krijgt u persoonlijk advies gericht op uw persoonlijke situatie en bieden wij een gratis waardebepaling aan van uw woning. Onze verkoopprocedure zal aan de hand van ons verkoopstappenplan met u worden doorgenomen. Dit geeft u als verkoper vertrouwen en duidelijkheid en dan is de basis gelegd voor een prettig en succesvol verkooptraject.

Klik hier om een afspraak te maken